Pitkästä aikaa!!!

Ajattelin tehdä tässä pikaisen päivityksen tänne meikäläisen blogiin.
Meikäläisen työllistymis suunnitelmat on lähteny sen verran hyvin luistamaan, että alkaa olla jo aivan pyörryksissä. Viimeisin selkeä muistikuva on siitä kun olin työkkärin humpuukikurssilla, sen jälkeen sitä on menty niin lujaa, ettei meinaa perässä pysyä. Tällä hetkellä sitä ollaan sitten työharjoittelussa, jota on yhteensä 20 viikkoa. Rasittaa vaan tehdä ilmaiseksi työtä, mutta onneksi saan sentään liitosta rahaa.

Joo...eli lujaa on menny ja taitaa tulla menemäänkin. Perheen kanssa asiat on aika hyvin. Mukuloille joutuu välillä kotiarestia jakelemaan mutta sehän on sitä normaalia menoa. Meikäläinen on tällä viikolla kärsinyt flunssasta ja ollut sairaslomalla. Huomenna pitäisi viedä sinne työharjoittelupaikkaan noita sairaslomatodistuksia ja hakea vähän tavaroita pois sieltä. Ensi viikolla alkaa taas koulujakso niin ei viitti jättää kamojaan sinne töihin lojumaan.

Jotenkin tuntuu oudolta, että nää työasiat menee aina sykleissä. Välillä on hiljasempaa mutta sitten yhtäkkiä kaikki alkaa pyöriä eteenpäin, eikä meinaa perässä pysyä. Jotenkin sitä ei edes keskity asioihin silloin ja antaa niiden mennä omalla painollaa eteenpäin. Varmaan sen takia kaikki tuntuu niin sumealta.

Mitäs muuta....niin joo!
En muista kirjoittelinko aikoinaan tänne siitä, että lupasin vaimolleni kissanpennun? No nyt sellainen kuitenkin on täällä kämpässä. Aika veikeä pikkukaveri vaikka se välillä tuhojaan tekee. Eilen se tiputti kukkaruukun lattialle ja sai vaimolta vähän toruja. Tänään se kaatoi toisen kukkaruukun ja sai meikäläiseltä toruja. Huomisesta en tiedä mutta luulen, että toruja tulee. Onneksi se nyt nukkuu niin ei tarvitse kokoajan taistella sen kanssa. Sillä on jokin fetissi tuota meikäläisen pitkää tukkaa ja partaa kohtaan. Eilen se kiipesi meikäläisen niskaan ja oli poninhännässä kiinni kynsin ja hampain. meikäläisen partaakin se sukii välillä aivan innoissaan. Mä en vaan ymmärrä miten toi kissa mut on valinnu kaverikseen kun mä en ole edes pahemmin hösänny sen kanssa. Vaimo hoitaa ruokinnat ja leikkimiset niin silti se on mun kimpussa. Änkee syliin nukkumaan ja haluaa että meikäläinen silittelee jatkuvasti. Mulla on kyllä aina ollu joku ihmeellinen vaikutus eläimiin. Kaipa sitä itsekin on sen verran apinaa lähellä, että noi eläimet pitää meikäläistä samanlaisena.

Nyt täytyy lopetella ja painella lepäämään. Kuume tuntuu taas nousevan kun päätäkin särkee niin pirusti. Täytyy nyt katsoa milloin ehdin taas kirjoitella. Ei uskalla luvata mitään kun ei tiedä tulevaisuudesta yhtään mitään.

Kärppä kuittaa!!!!!