Joo eipä tuo kurssilla käynti oikein maistunut. Eilen pääsin aamulla jo autolle asti mutta sitten kun olin saanut auton ikkunat skrapattua niin olin jo aivan jäässä. Ilmoitin sitten sille kouluttajalle että olen kuumeessa enkä pääse muutamaan päivään sinne kurssille. En mä muutenkaan usko että jään paljosta paitsi kun lukujärjestyksessäkin lukee että tämä alkuviikko on pelkkää keskustelua eri koulutus mahdollisuuksista. Täytyy tuossa torstaina viimeistään raahautua sinne....tai sitten ei.

Taisin tuossa tajuta mikä tässä meikäläisen netissäkin mättää. Meillä on tuollainen taloyhtiön netti ja luin jostain nettisivulta että ei tarvitse olla kuin yksi ns. warettaja joka sitten tukkii tuon jakomon. Sen takia muut käyttäjät eivät pääse jakomosta eteenpäin koska tämän warettajan latailut ja lähettelyt tekee ruuhkan sinne. Onneks se ei kuitenkaan kokoajan lataile. Yleensä iltapäivällä se varmaan latailee koska mulla on sillo aina netti ihan solmussa. Se nyt vielä puuttuis et se imurois pornoa 24/7.

Tuntuu että mä en ihan turhaan ole tuolta kurssilta pois koska olo on vähän huono. Mun tuurilla mä tulen kipeäks just sillo kun pitäs mennä sinne kurssille taas. Sieltä saa olla kolme päivää pois ilman todistusta kunhan ilmottaa niille. Meikäläinen aivotteli heti että eihän mun tarvii sit olla siel ku kaks päivää viikossa. Sitä mä tein yhellä kurssilla koska siel ei ollu mitään tekemistä. Mä olin sillä kurssilla vuoden ja varmaan ensimmäiset kaksi viikkoa oli tekemistä. Sekin kaks viikkoa harjoiteltiin hitsaamista mutta kun meikäläinen on tuota hitsaamistakin harrastanut niin ei siinä paljoa harjoittelemista ollu. Kaiken huippu oli kun se vuosi tuli täyteen siellä ja ilmoitin että meikäläiseltä loppuu tää kurssi niin ne tarjosi puolta vuotta jatkoa. Joo ei kiitos!!!! Eiköhän se riitä että vuoden istuu tekemättä mitään. Valitettiin sillo työkkärillekin asiasta mutta eipä se niitä kiinnostanu. Varmaan olivat tyytyväisiä kun saivat kurssilaiset pois kortistosta. Mä luulen että tollasia lafkoja on aika helvetisti jotka saa tukiaisia valtiolta mutta eivät sitten tuota mitään sisältöä sille kurssille. Se taitaa olla aika tuottavaa bisnestä koska ne saa jokaisesta kurssilaisesta aina sen tietyn summan päivässä. Voihan se olla että nykyään niitä vahditaan vähän tarkemmin. Siitä on kuitenkin varmaan viisi vuotta kun olin sillä kurssilla.

Helvetti taas tää menee tällaiseks paasaamiseks. Mä en tajua mikä helvetti mua risoo kun pitää aina saarnata joka asiasta. No ehkä mä odotan että joku tulis sanomaan että ei ne asiat nykyään ole niin huonosti. Mulla vaan on niin huonoja kokemuksia noista kursseista ja työkkäristä. Täytyy vaan löytää sellainen opiskelupaikka jossa ne oikeasti välittää mitä sulle tapahtuu eikä vaan kato et nyt toi on poissa kortistosta ja sillä hyvä.

Pitäs lääkärillekin soitella ja käydä keskustelemassa tosta selästä ja noista aloista. Tuntuu vaan olevan taas niin ylivoimaista meikäläiselle. Miksiköhän mä laiminlyön itseäni tällä tavalla. Mun ois jo aikoja sitten pitäny mennä sinne lääkäriin ja aloittaa ne kuntoutukset ja muut jatkotoimenpiteet. No nyt mä otan itseäni niskasta kiinni ja lähden soittamaan sinne lääkäriin.

Kärppä kuittaa!!!!