Hmm.....kumpikohan tässä nyt on tyhmempi???
Nuo natsia muistuttavat pikkulinnut jotka levittävät parvekkeen tuhkakupista kaikki natsat parvekkeen lattialle?
Vai minä,ihminen joka kiukuttelee noille natseille tuosta sotkemisesta,mutta ei tee asialle mitään?

Hetken kun tätä miettii niin kyllä se taitaa meikäläisen puolelle kallistua.Olen sentään aikuinen ja itse ainakin luulen että älyllinen tasoni on korkeampi kuin pikkulintujen.Ajatus toisesta tuhkakupista on päässäni vielä siinä vaiheessa kun keräilen noita natsoja tuolta lattialta,mutta kun tulen parvekkeelta sisälle,ei koko ajatuksesta ole enää jälkeäkään.Muistan aina vasta siinä vaiheessa mitä minun olisi pitänyt tehdä,kun vahinko on tapahtunut uudestaan.

Tämä on yhtä oravanpyörää taas.Muistini taitaa muistuttaa itikan muistia.Tuollainen itikka lentelee kynttilän liekkiin ja kääntyy pois päin kun se polttaakin,sitten se kääntyy taas takas koska unohtaa,että tuo valonlähde on liian kuuma.Tätä se tekee niin kauan kunnes henki lähtee tai kynttilä sammuu.

Sitten on meikäläinen joka tappelee pikkulintujen kanssa vaikka hyvin tietää että ongelma olisi helposti ratkaistu tuhkakupin vaihdolla.Mikäköhän meikäläistä oikein vaivaa????

Olen viime päivinä ollut erittäin hajamielinen.Hyvä esimerkki on eilinen tapahtuma.

Eilen tulimme vaimon kanssa kaupasta ja ajoin auton rappumme eteen.Kannoin kauppakassit sisälle ja lähdin viemään autoa parkkiin.Tulin rapusta ulos ja istuin auton takapenkille ja katsoin kädessä olevia auton avaimia.Hmm...tässä on nyt jokin vialla.....mikäköhän se voisi olla????
Siis kukakohan ajaa autoa jos minä istun takapenkillä????
No ei muuta kuin äkkiä autosta ulos ja nopea vilkaisu että huomasiko kukaan.

Kukaan ei onneksi huomannut mutta sitten kerroin siitä vaimolle ja nyt saan häneltä kuulla asiasta.Onneksi minulla vaimosta samanlaisia tapahtumia tiedossani niin pystyn antamaan takaisin.Jotkut tututkin lukevat tätä blogia niin eiköhän sieltäkin vähän kuittia tule.Niinhän sitä sanotaan että tyhmästä päästä kärsii koko kroppa.

Kärppä kuittaa ja lähtee etsimään päästään irronneita muttereita.