Tänään vituttaa....

Se että joudun huomenna käymään kelassa koska en haluaisi olla missään tekemisissä sen laitoksen kanssa.Työkkärissäkin joutuu käymään ja minulle se on vähän liikaa että joutuu molemmissa laitoksissa käymään saman päivän aikana.

Toinen asia on kakaroiden kiukuttelu ja temppuilu.Siinä on jotain sellaista mikä saa minut aivan pois tolaltani.Ymmärrän kyllä että lapset ovat väsyneenä kiukkuisia mutta miksi he eivät voi mennä nukkumaan?

Myös tuo kuopuksen tarha tilanne saa sappeni kiehumaan.
Epäilen että siinä käy sillä tavalla että kun tarhan lapset ovat sijoitettu muihin tarhoihin niin kaupunki päättää että tänne ei tarvitakaan enää tarhaa.Ymmärrän että pitää säästää mutta minkä takia pitää säästää vääristä asioista?

Ottaa päähän myös tämä blogin toiminta.Vaikka suurimmat viat on jo varmasti korjattu niin silti tuo minun kommentointi puoli ei toimi kunnolla.Jos minulle kommentoi ja jättää oman bloginsa osoitteen,sitten kun klikkaan sitä niin se vie minut omaan blogiini joka näyttää kapeammalta kuin normaalisti.

Tänään taitaa potuttaa niin monet asiat että on parempi olla kirjoittamatta niitä tänne.Siinä menisi luultavasti aamuun asti kun alkaisin tänne purkaamaan asioita.

Kärppä kuittaa