Olo senkuin pahenee!!!!
Kävin eilen siellä terkkarilla ja sain kolme päivää saikkua. Nielunviljelyssäkin tuli oltua ja varoitin sitä hoitajaa että meikäläisellä on todella herkkä yökkäämisrefleksi. Näytteen otosta ei meinannut tulla yhtään mitään ja mua yökötti pelkkä se tikun näkeminen, minkä ne tonne kurkkuun sitten lopulta tunki. No onneks en sentään oksentelemaan ruvennu mutta lähellä se oli. Välillä aamuisin kun harjaan hampaita niin jo se saa mut yökkäilemään. Onkohan muilla yhtä herkkä toi refleksi??

Eniten mua sapettaa sairastamisessa se kun ei pysty nukkumaan öisin. Viime yökin meni pyöriessä ja sitä edellisenä taisin nukkua juuri ja juuri sen neljä tuntia. Tottakai sitä särkylääkkeillä saisi tuon kuumeen laskemaan ja sitten nukuttua mutta kun mun mielestä sillä vaan siirtää sitä paranemista. Mä en muutenkaan tykkää popsia noita pillereitä ja usein jää reseptitkin hakematta vaikka se lääkäri niistä aina paasaa.

Lähipiirissä ois synttäreitä taas tiedossa mutta kun tämä olo on niin huono, niin en tiedä pystyykö sitä kahville lähtemään. Tänään on broidin vaimokkeen synttärit, joten onnittelut tätäkin kautta. Broidikin kärsii tästä lenssusta niin en tiedä voiko sinne mennä käymään tai antaako tämä oma olotila edes periksi. Huomenna olisi faijan synttärit mutta yllätys yllätys, sielläkin sairastellaan. No voihan niitä kahvitteluja aina siirtää.

Nyt täytyy painella lepäämään ennenkuin tää meikäläisen pää sanoo ittensä irti.

Kärppä kuittaa!!!!