Perkele!!!!!

Netti on temppuillut viime päivinä todella paljon ja jo pelkkä sähköpostin katsominen on ollut miltei mahdotonta.En tiedä johtuuko se sitten tuosta ruotsissa olleesta myrskystä vai säästä täällä suomessa?

Vaimo on tällä hetkellä tupakkalakossa ja hän on ollut viimeiset kaksi päivää polttamatta.
Täytyy kyllä sanoa että tuossa pienessä naisessa on luonteenlujuutta.Itse olisin luultavasti jo puolikalju tuossa vaiheessa ja tuijottaisin tyhjyyteen.Hän on ollut ihmeen rauhallinen ottaen huomioon sen että mukulat eivät todellakaan ole viimepäivinä kunnolla.
Itselläni on mennyt hermot jo monta kertaa enkä minä ole edes tupakkalakossa.Arestia ja viikkorahojen vähennyksiä on jaeltu siihen malliin että heikompia hirvittää.Pelikieltoakin on kertynyt pojalle viikon verran ja luulen että loppuviikosta häntä alkaa todella nyppiä.No olisi ollut kunnolla niin ei tarvitsisi kiristää sääntöjä.
Vaimosta on kyllä huomannut että hänellä on pinna kireällä mutta ei hän sitä ulospäin näytä.Hän tuntuu todella piikittelevältä ja on kärkäs sanomaan asiaan kuin asiaan mutta sen nyt ymmärtää.

Ikeasta tuli ostettua viikonloppuna uusi sänky joka tuli kotiinkuljetuksella eilen.
No mun mielestä mistään kotiinkuljetuksesta ei voi puhua koska he eivät tuoneet sitä kuin tuohon rapun oven eteen.Jos he olisivat tuoneet sen sisälle asti,olisi se maksanut 9e lisää.Siis jumalauta mitä pelleilyä!!!!

No aloitimme sängyn kasaamisen ja ikean tuntien arvasin että se ei tule olemaan mikään läpihuutojuttu.Ensimmäisen kymmenen minuutin saldo oli levällään olevat sängynosat ja ruuvit,keskeltä halki revityt kasausohjeet ja meikäläinen hermotupakilla.
En ymmärrä miten tuo vaimo sai sen ohjekirjasen revittyä?
Hermosauhuja tuli poltettua aika tiheään koko kasaamisen ajan koska suurin osa ruuvien paikoista oli mitotettu niin jämptisti että jos et laittanut ruuvia millilleen suoraan sinne niin se ei mennyt.Luulisi että voisi edes vähän jättää pelivaraa?
No herra ikea tuli kirottua alimpaan helvettiin ja sanoinkin vaimolle että ehkä olisi parempi palauttaa koko roska.Vaimo tokaisi tähän että siellä palautus osastolla oli pitkät jonot kun hän tätä sänkyä kävi tilaamassa.Siis mitä helvettiä????
Vaimo näkee että siellä on ryysistä tyytymättömistä asiakkaista ja hän vielä sitten tilaa sieltä sängyn??

No onneksi lopulta saimme sängyn kasaan ja nyt jännitämme että tuleeko se kestämään.
Tuntuu nimittäin aika heppoiselta tekeleeltä mutta eiköhän se kestä.
Jos ei kestä niin sitten kärppä on jonottamassa siellä ikean nurkalla!!!

Olen tässä itsekin yrittänyt kypsytellä ajatusta tupakoinnin lopettamisesta mutta aika mahdottomalta se tuntuu.Työkkärin humpuuki kurssit saa meikäläisen sapen sen verta hyvin kiehumaan että jos olisin viellä tupakkalakossa niin luultavasti tulisi ruumiita.

Kärppä kuittaa ja painelee parvekkeelle!!!!