Helvetti että menee taas vahvasti!!!!

Netti sekoilee edelleenkin ja pelkkä sähköpostin katsominen on miltei mahdotonta.
Mä en ymmärrä mikä helvetti tässä nyt oikein mättää.Tämä on kohta jatkunut jo viikon ja mä olen saanu vähän väliä soitella sinne netin tarjoajalle.Silti ei vaan näytä tulevan korjatuksi.Taidanpa kohta sanoa irti koko yhteyden kun ei ne saa mitään aikaan siellä.

Kurssikin alkoi maanantaina ja näyttää aika pahalta.
Musta tuntuu että siitä ei ole mitään hyötyä meikäläiselle.Tänäänkin käsiteltiin niinkin mielenkiintoista aihetta kuin "oppimaan oppiminen".Siis jumalauta mitä touhua!!!!
No koko päivä sitten väännettiin aiheesta että millainen se aikuinen nyt oppijana on ja miten se oppii.Todella puuduttavaa touhua!!!!
Onneksi sentään muut kurssilla olijat on hauskaa porukkaa.Tänään läppä lensi sen verran hyvin että kouluttajakin nauroi vedet silmissä.Vaikka se puuduttavaa olikin niin mietin vain että kuinka kuivaa siellä olisi ollut jos ei huumoria olisi ollut mukana.

Helvetti kun voisi skipata kaikki nuo hömppä asiat yli ja mennä suoraan koulutus mahdollisuuksiin niin uskon että siellä olisi aika moni muukin tyytyväinen.Tuntuu vähän turhalta venyttämiseltä kun aiheet on tuollaisia mitä tänäänkin käytiin.Esimerkiksi ne työelämä asiat vois kyllä jättää väliin koska siellä on sen verran vanhaa porukkaa että osa on ollut 20 vuotta samassa duunissa ennen työttömyyttään.Eiköhän ne tiedä yhtä sun toista työelämästä.

Olo on kyllä niin vetämätön kun ei ole tottunut istumaan paikallaan noin pitkiä aikoja.
Helvetti kun vielä pääsisi kunnolla opiskelemaan niin olisi asiat aika hyvin.Täytyy nyt yrittää saada kaikki noi ammatin valinnat hoidettua jos vaikka pääsis aikasemmin pois koko kurssilta.Nyt täytyy kyllä lopetella ennenkuin simahdan tähän koneelle!!!!!

Kärppä kuittaa