Terve taas!!!

Nyt on sauhuteltu ja kuopuskin näyttää rauhoittuneen.
Eipä sitä tänäänkään malttanut kotona kökkiä ja tuli käytyä äidin luona katsomassa hänen uutta asuntoa.Ihan mukavan näköinen kämppä vaikka se aika syvällä onkin.Lainasin äidiltä auton valmiiksi huomista varten koska huomenna pitäisi taas käydä asioilla.

Kotiin ajaessa meni taas hermot kun joku bussikuski törttöili tuolla moottoritiellä.
Jotenkin tuo liikenne on kuin punainen vaate meikäläiselle.Silloin kun ajoin ammatikseni autoa niin kävin välillä niin lämpöisenä että meinas suoni puhjeta päästä.Olihan niitä muitakin kuskeja joilla oli samanlaisia ongelmia.Ei se muutenkaan ollut mitään miellyttävää istua tuolla ruuhkassa ja liikennevaloissa päivät pitkät.Tuo kuljetusala on onneksi takana päin enkä aio ikinä palata niihin hommiin.

Taas olen kuumeisesti yrittänyt miettiä itselleni sopivaa työpaikkaa jossa viihtyisin vähän kauemmin.Muusikon ura olisi kyllä aivan unelma mutta kun ei niihinkään oppilaitoksiin niin vain pääse.Pitäisi vain hakea johonkin valmiiseen bändiin keppimieheksi ja katsoa mitä tulee.Kerran kävin yhdessä koe esiintymisessä mutta ei siitäkään mitään tullut.Hauskaa minulla ainakin oli mutta bändin jätkillä ei kai ollut kun minua ei valittu.

Kai se jäi kiinni kitara saundistani joka nyt oli vähän läpitunkeva.Oikeastaan rummutkin jäivät välillä sen alle kun kunnolla paahdoin menemään.Ei voi mitään....sellaista se elämä on.

Pitäisiköhän sitä joku päivä kokeilla uudemman kerran johonkin muuhun bändiin.
En kyllä tiedä olisiko mulla edes aikaa noihin soitto hommiin tällä hetkellä.Se kumminkin vaatii tietynlaista uhrautumista ja omistautumista mutta olisiko se sitten lomaa.

Tänään on kyllä sen verran vittuuntunut ja väsynyt ettei jaksa pahemmin netissäkään roikkua.Ajattelin painella kurittamaan tuota kitaraa ja päästellä vähän höyryjä ulos.

Kärppä kuittaa!!!!