Helvetti että osaa olla kylmä!!!

Käytiin kuopuksen ja vaimon kanssa kävellen kaupassa.Puolessa välissä matkaa meikäläisen parta oli kuin yhtä suurta jääpuikkoa.Kuopus oli kuin michelin ukko kun sillä oli niin paljon päällä.Otettiin pulkka mukaan juuri kuopusta ja ostoksia varten.Kuopuksella ainakin oli kivaa ja siellä se kiljuen laski mäkeä.

Kaupasta lähdettäessä emäntä keksi tarkistaa kuitin ja tutkikin sitä hyvän tovin.Meikäläisellä alkoi jo pinna menemään kun ei siitä tutkimisesta meinannut loppua tulla.Helvetti väliäkö sillä maksoiko ne lihapullat viisi senttiä enemmän!!!!
Mä en ymmärrä naisia ollenkaan enkä taida edes haluta ymmärtää.Helvetti se logiikka on kuitenkin niin moniuloitteinen että meikäläisen aivokapasiteetti ei sitä pysty räjähtämättä omaksumaan.

Lauantaina kävin broidin luona kahvilla ja katselin heidän ikea virityksiään.Oli kyllä sen näköinen kaapisto että siinä kasaamisessa on mennyt tuplaten enemmän hermosauhuja kuin meidän sängyn kasaamisessa.No broidi näyttikin vähän lannistuneelta:)Oli mukavaa pitkästä aikaa päästä jonnekin käymään kun nykyään tulee kökittyä kotona niin paljon.

Emäntä ja kuopus painui päiväunille ja meikäläinen sai vähän omaa rauhaa.
Punttia pitäisi ottaa mutta nyt on niin laiska olo että en taida jaksaa.No eiköhän mulla kohta ole huono omatunto kun laiminlyö tätä omaa terveyttään ja sitten on pakko tehdä jotain.Pitäisi kuitenkin tänään lähteä kuopuksen kanssa pulkkamäkeen joten eiköhän siinä ole liikuntaa tarpeeksi.

Kärppä kuittaa!!!!