Hemmetin hemmetti!!!

Viikonloppu meni vieraita kahvitellessa ja ei oikein ehtinyt tehdä mitään muuta.
Maanantai aamusta lähtien olen yrittänyt taas korjata tätä unirytmiä ja olo alkaa olla todella vetämätön.No eiköhän ensi yönä uni maita kun on jo muutaman yön nukkunut liian vähän.

Maanantaina kävin työkkärissä ja yllätys yllätys,sieltä tuli taas humpuuki kurssille osoitus.Siis jumalauta niitten idioottien kanssa!!!!
Siis jos joudun tuolle kurssille ja se on pelkkää ajan haaskausta niin sitten alkaa todella käryämään.Mä en todellakaan suostu siihen että ne pellet leikkii ihmisten elämällä vain tilastoja kaunistaakseen.Mullaki alkaa olla tuota ikää sen verran että olisi parempi saada se ammatti opiskeltua.No milläköhän sitä opiskelee kun joutuu kursseilla juoksemaan.kysyin noista koulutus mahdollisuuksistakin ja se helvetin virkailija sönkkäsi että sopivin paikka meikäläiselle olisi lahdessa.Siis mitä vittua!!!
Meinaako se vitun idiootti että mä jätän perheeni ja muun elämäni ja painelen jonnekin lahteen jollekin kurssille mistä ei välttämättä ole mitään hyötyä ammatin hankkimista ajatellen.

Toinen paikka mistä se sönkkäs oli mikkelin suunnalla.
Siis miten vittua ne voi tehdä tollasta?
No onneksi toi kurssi minne se osotti mut on sentään pääkaupunkiseudulla.Se nyt viellä puutuisi jos joutuisi jonnekin paska kurssille äkäslompoloon.Luulis että niitten omatunto kolkuttais kun ne tolleen pompottelee ihmisiä.Sääliksi käy niitä ihmisiä jotka ne tosissaan lähettää jonnekin toiselle paikkakunnalle kursseihin mistä ei ole mitään hyötyä.

Se idiootti ei voinu edes kertoa millaisia aikuiskoulutus mahdollisuuksia mulla olis vaan sanoi että paras olisi mennä ammattikouluun.Joo ei kiitos!!!
Ensinäkin meidän perheen talous ei kestä ammattikoulussa istumista.Toiseksi eiköhän noi ammattikoulut ole tarkotettu noille nuoremmille.Olishan se näky kun tällainen karvanaama istuu luokassa jossa kaikilla ei ole edes murrosikä ohi.Siis en ole mikään ikärasisti vaan ajattelen asiaa siltä kantilta että kuinka typerältä näyttäisin siellä.
No onhan niitä sellaisiakin linjoja jossa on vanhempaakin sukupolvea istumassa


Katsotaan nyt mitä tässä keksii!!

Kärppä kuittaa!!!!