Unohdin että tänään on lauantai ja nordea ei ole auki.Turhaan nyin Tuolla pakkasessa ovea vaimon sukkahousut päässä ja pojan kuulapyssy kädessä:)
No ei....leikki leikkinä!

Nyt on tullut vähän siivottua ja tiskattua joten on syytä olla tyytyväinen.Minulle tulee aina huono omatunto jos laiminlyön noita arkisia puuhia.Olen myös huomannut että siivoaminen auttaa myös morkkikseen jonkun verran.Mikäköhän siinä on?????

Vaimokin on käynyt näköjään kommentoimassa täällä,mikä oli ihan positiivinen yllätys.Saisi vain useammin kommentoida meikäläisen juttuja.

Kehitimme vaimon kanssa yhdessä pienen kikan jolla minut saa rauhoittumaan kun alkaa mennä liian lujaa.
Välillä kun mustasukkaisuus saa yliotteen niin järkeni ei oikein luista ja keuhkoan ja kiukuttelen.No keinomme tämän estämiseen on se,että minulla kun alkaa kierrokset nousemaan,vaimo tarraa kiinni ja katsoo silmiin ja pakottaa minut pysähtymään.Pääsimme jo torstaina kokeilemaan tätä kikkaa ja se todella toimi.

Vaimo tarrasi kiinni ja katsoi minua silmiin ja sanoi rakastavansa minua.Kiukuttelu loppui kuin seinään ja eihän tuollaiseen voi muulla tavoin edes reagoida.Voihan se kuitenkin olla että tuollainen ei toimi jos tilanne on pääsyt tarpeeksi pitkälle.Sen olen huomannut että kun tuollainen kohtaus tulee,tunnen itseni niin yksinäiseksi ja että en voi luottaa keneenkään muuhun kuin itseeni.Tietenkään se ei ole helppoa lähestyä toista kun toinen on uhmaa täynnä ja kiukkuaa menemään.Pääasia siinä varmaan on että saa toisen pysähtymään.

Sitten muuta asiaa.

Luin tuossa paikallis sanomista että täällä meillä päin liikkuu joku hiippailija.Tuo hemmetin pervo on tunkeutunut yöllä ihmisten parvekkeille tirkistelemään.Poliisille on kyllä ilmoitettu mutta eihän se tuollaisia kavereita estä.Saisikohan siitä pahatkin sakot jos pätkisi tuollaista kaveria kuuppaan????
En usko että yksikään isäntä katsoo hyvällä jos joku pervo tunkeutuu heille kotiin.Tottakai sitä puolustaa perhettään ja kotiaan kynsin ja hampain.Laki vaan yleensä ei ota tällaisia seikkoja huomioon.

Vaimokin leipoo tuolla kyökissä pitkästä aikaa.Täytyy varmaan käydä ottamassa siitä touhusta kuva koska hän on nykyään niin kiireinen että tällainen on harvinaista meillä.

No kärppä kuittaa ja lähtee kiusoittelemaan rouva kärppää!!!!