Tänään selasin nettiä ja löysin koulutuksen joka meikäläistä kiinnostaa.
Siinä koulutuksessa ei vain vielä ollut ilmoitettu milloin se alkaa mutta meikäläinen vahtaa nyt haukkana.Stressi helpotti heti ja tällä hetkellä tuntuu että ehkäpä sitä ei niin toivoton vielä olekaan.Täytyy nyt vielä neuvotella työkkärin kanssa jos he suostuisivat ostamaan sen koulutuksen niin ei tarvitsisi itse siitä maksaa.Kyllä mä olisin valmis maksamaankin siitä koska siitä saa ammattipaperit itselleen.

Päivä on muuten ollut ihan mukava ja emännän kanssa tuli laitettua tätä kämppää.Eilen illalla taas riitelimme ja sovimme että tänään vietämme vähän enemmän yhteistä aikaa.
Olohuoneen järjestys tuli muutettua ja nyt huone tuntuu paljon kodikkaammalta.Muutenkin sitä on saanut nauraa todella paljon tänään.Meillä on oikeasti kivaa yhdessä ja nautitaan toistemme seurasta vaikka olemme kohta kymmenen vuotta olleet yhdessä.

Huomenna pitäisi kuopus viedä uimakouluun ja sitten emännän kanssa asioille.Täytyy vaan toivoa että ei ole yhtä kylmä kuin tänään aamulla.Ei ole pahemmin tupakkakaan maistunut kun tuolla parvekkeella on niin kylmä.

Viikonloppuna pitäisi viettää kuopuksen ja vanhimman likan synttäreitä.
Kakkuhan kyllä meikäläiselle maistuu mutta se kahvin litkiminen.Voi luoja että sitä tärisee loppu illasta kun on kaikkien vieraiden kanssa juonut kupillisen.

Kärppä kuittaa ja lähtee etsimään ruokaa!!!