Helvetti että osaa väsyttää!!!
Muutenkin sapettaa taas tämä sunnuntai niin paljon että tekisi mieli mennä takaisin nukkumaan.

Vaimo lähti kirpputorille myymään tavaroita ja meikäläinen jäi kotiin muksujen kanssa.
Eilen tuli kinasteltua vaimon kanssa ja nyt on taas kurja mieli.Kyllä me tossa aamulla vähän sovintoa hierottiin mutta emme pystyneet kunnolla puhumaan asiasta kun vanhempani tulivat hakemaan vaimoa sinne kirpputorille.No katsoo sitten kun hän kotiutuu sieltä kirpparilta.

Lotosta ei tullut taaskaan mitään ja nyt julistan että maailma on perseestä!!!
Helvetti olishan se liikaa pyydetty että meikäläisen risukasaan aurinko välillä paistaisi.

Join eilen yhden kaljan ja tänä aamuna ei ollut pöhnää.Tai no pieni heikotus on mutta luulen että se johtuu siitä kun olen nukkunut liian vähän.Ensi viikonloppuna saa sitten ottaa vähän enemmän kun meillä on ne illanistujaiset.Sekään ei vielä kyllä ole varmaa mutta ainakaan eriäviä mielipiteitä ei ole tullut.

Tulevalla viikolla pitäisi työkkäriltä tulla se lausunto ja nyt alkaa jo vähän jännittämään.Helvetti jos sieltä tulee kielteinen päätös niin sitten vasta kusessa ollaankin.Sitten mun on pakko painella takaisin noihin raskaisiin hommiin että selvitään joulun yli.No se on sen ajan murhe se.

Punttia on taas tullut otettua mutta paikat ei tule kipeäksi millään.Pieni sellainen jomotus on mutta ei mitään pahempaa.Aikoinaan kun aloitin salilla käynnin niin paikat meni aivan rikki.Helvetti mä en saanu edes käsiä taivutettua kun ne oli niin jumissa.Vähänkin kun liikutti niitä niin sattu ihan saatanasti.Sen takia nukkumisestakaan ei tullut yhtään mitään kun unissani vaihdoin välillä asentoa.

Ulkona näyttää taas niin mieltä ylentävältä että pakostakin miettii kuinka moni ampuu itsensä pelkästään tuon maiseman takia.Kyllä tämä etelä-suomen talvi on sitten mukava!
Olisihan se liikaa pyydetty että tänne saisi edes kunnollisen talven.Ensi viikollekin luvattiin pelkkää plussaa ja sen tietää mitä tuolta taivaalta silloin tulee.

Kärppä kuittaa ja painelee parvekkeelle nauttimaan talvisesta maisemasta!!!