Täällä ollaan taas!!

Tämä päivä on lipunut jotenkin huomaamatta ohi.
Viime yönä tuli nukuttua noin viisi tuntia ja aamulla olo oli sen mukainen.
No ei muuta kuin kuopus äkkiä tarhaan ja takaisin nukkumaan.Heräsin vasta yhden maissa iltapäivällä ja tuntui kuin en olisi nukkunut ollenkaan.

Odottelin tänään työkkäriltä sitä lausuntoa mutta ei ole näkynyt.Hemmetti mä en ymmärrä mikä siinäkin maksaa.Eilen juteltiin broidin kanssa messengerissä kelasta ja työkkäristä.Sekin kaveri on saanut kelalta todella paljon paskaa niskaan ja hän alkaa olemaan hippasen kypsä siihen touhuun.Ei kyllä varmasti ole ainoa tässä maassa.

Mukulat on taas alkaneet risomaan kiukuttelujensa kanssa.En ymmärrä miten niille ei mene jakeluun että elämässä on paljon muutakin kuin videopelit.Saatana poika pyytää aamuisin herättämään aikaisemmin että ehtii vähän pelata ennenkuin lähtee kouluun.
Aivan älytöntä meininkiä! No nykyään olemme rajoittaneet sitä pelaamista mutta nyt saa sitten kuunnella kokoajan rutisemista.

Vaimo on edelleenkin mysteeri ja minusta on alkanut tuntua siltä että naista voi ymmärtää vain toinen nainen.Miehen aivoista ei voi ikinä löytyä tuollaisia sähköimpulsseja mitä naisilla tuolla menee.Äsken katselin kun vaimo alkoi laittamaan ruokaa.Tai no voiko sitä ruoanlaitoksi kun tekee kanaviilokkia,laittaa pyykkejä ja tekee vispipuuroa samaan aikaan.Eikö se olisi helpompaa tehdä yksi asia kerrallaan?
No ei viitsi edes yrittää ymmärtämään tuota naista.Helvetti jos mä alan tollasia pohtia niin olen varmasti lataamossa alta aikayksikön.

Kärppä kuittaa ja lähtee ihmettelemään vaimon touhuamista!