Joo tekstiä pukkaa!!!

Olen odotellut tässä broidin ilmestymistä messengeriin mutta aika hiljaista on ollut.Eilen sovittiin että tänä aamuna jutellaan mutta en sitten tiedä onko mies viellä nukkumassa.Vaimon kanssa tuli eilen taas riideltyä ja hän käytti taas sitä aikaisemmin kertomaani kikkaa joka saa minut rauhoittumaan.Tuntuu oikeastaan vähän kurjalta kun tämä meidän loma alkaa riitelyn merkeissä.

Luin eilen iltasanomien viikonloppu liitettä jossa oli juttu chat palstoista.Tämä toimittaja esiintyi 11-vuotiaana tyttönä koska halusi testata minkälaista menoa niissä keskusteluissa on.Kyllä oli karua luettavaa ja itselleni tuli oikein paha olo.Toimittaja ei saanut hetkenkään rauhaa noilta pedofiileiltä ja ne kysymykset oli todella sairaita.Välillä tämä toimittaja esiintyi 8-vuotiaana ja yksikin mies kyseli että onko häntä koskaan otettu takaapäin.Mitäköhän oikea kahdeksan vuotias ajattelee tuollaisista kysymyksistä?

Hän sai myös web kamera keskusteluun useita kutsuja.Toimittaja suostui yhteen keskusteluun jossa olisi pitänyt olla 17-vuotias poika ja poika oli sanonut näyttävänsä kasvonsa.No eipä siellä kamerassa mitään kasvoja näkynyt vaan tietty elin joka ei näyttänyt kuuluvan 17-vuotiaalle.Pervon runkku leikit loppuivat siihen kun toimittaja sanoi että äiti katsoo tuossa vieressä ja taitaa soittaa poliiseille.

Aika järkyttävää touhua ja ihmettelin että eikö kukaan valvo noita nuorten palstoja.Miksi niistä ei ilmoitella poliisille?
Minusta lääke noihin pedofiileihin olisi se että heidät ajetaan niin ahtaalle että heillä ei olisi mitään mahdollisuutta tuollaisiin touhuihin.Tiedän että se olisi todella vaikeata ja siinä olisi riski että se touhu menisi niin sanotusti "maan alle" ja poliisin olisi vaikeampi tutkia noita tapauksia.

Toinen lääke olisi se että poistettaisiin tuollaisilta ihmisiltä ihmisoikeudet.Silloin he olisivat vapaata riistaa ja olen varma että metsästäjiä riittäisi.Itse en ainakaan tuntisi mitään sääliä tuollaisia ihmisiä kohtaan enkä edes pidä heitä ihmisinä.

Tuo iltasanomien juttu sai minun silmäni kyllä aukeamaan ja tästä lähtien vahdin kyllä tarkkaan mitä lapset koneella touhuaa.Olemme kyllä puhuneet vanhemmalle likalle näistä netin vaaroista ja sanoneet että voi tulla puhumaan jos jokin asia vaivaa häntä.
Eihän lapsi välttämättä ymmärrä koska suurin osa tuollaisista ihmisistä on todella ovelia.

Ei muuta kuin vehkeet pois tuollaisilta ihmisiltä.

Kärppä kuittaa ja lähtee lataamaan haulikkoa!!!