Itsenäisyyspäivää!!!

Tänään on taas touhuttu ihan tarpeeksi.
Pikkubroidin synttäreilläkin tuli käytyä.Harmi kun ei ehtinyt kauaa siellä istua kun piti tulla tänne kotiin huseeraamaan.Synttäreiltä tultiin kotiin ja tein pikaisen teräsmies imurointioperaation.Tämä tarkoittaa pintapuolista valon nopeudella tehtyä sutaisua.

Nyt näyttää todella hyvältä vaikka nuo villakoirat tuolta sohvan alta kuikuilevatkin.
Ne saa nyt odottaa tuomiotaan tämän päivän koska en jaksa tehdä enempää.Helvetti eihän sitä nyt pyhänä tarvitse pää punaisena riehua.

Mietin tuota pikkubroidia kun silläkin alkaa tuota ikää kertymään.Silti en oikein osaa nähdä häntä aikuisena miehenä vaan näen hänet aina sinä pikkuisena kaverina jonka puolia joutui aina pitämään.Mikäköhän siinä oikein on?
Käyköhän mulla lapsien kanssa sama homma?

Kai mä olen ylihuolehtiva joka asiassa.Hemmetti vaimokin kun kolhii itseään täällä kotona niin meikäläinen on viivana paikalla kysymässä no mikä nyt tuli tai ei kai vaan sattunut.Sama on muksujen kanssa mutta sen nyt ymmärtää.

Tällä hetkellä ahdistaa kun miettii mikä urakka meillä on täällä kotona jos meinaamme sen joulusiivouksen kunnolla tehdä.Sitten kun nuo nuorimmat kokoajan sabotoivat kaiken sen mitä saamme aikaiseksi niin koko touhu tuntuu niin toivottomalta.Joulu on muuten ihan mukavaa aikaa mutta juuri tämä valmistelu on aivan perseestä.

Vaimo juuri ilmoitti että minun on nyt uhrauduttava ja lähdettävä hänen kanssaan lahjoja ostamaan kun hänen ystävänsä perui koko homman.
Helvetti selviääkö tuollaisesta reissusta edes hengissä?
No pakko se on uhrauduttava kun ei ketään muutakaan ole.Tällä hetkellä toivoisin että joulupukki olisi oikeasti olemassa eikä minun tarvitsisi silloin hoitaa hänen töitään.

Nyt täytyy mennä anomaan vaimolta pelastusta tähän piakkoin saapuvaan nälkäkuolemaan.

Kärppä kuittaa!!!!