Muista aina pelätä pahinta.
Näin tekemällä aiheutat itsellesi turhaa stressiä ja stressaaminenhan on elämän tarkoitus.Ilman stressiä eläisit pidempään ja sinulla olisi enemmän aikaa olla stressaantunut.

Jokaisen elämästä löytyy aina jokin asia joka ei ole kohdallaan.Tämän asian kun löydät voit aloittaa stressaamisen.Vaikka se olisi aivan mitätön asia jolle et mahda mitään,pystyt psyykkaamaan itsesi niin stressaantuneeksi että hiuksesi alkavat harmaantumaan.

Jos ei elämästäsi löydy mitään stressattavaa voit aina alkaa stressaamaan tulevaisuudesta.Ikinä ei tiedä mitä huomenna tapahtuu ja huominenhan voi olla sinun elämäsi pahin päivä.

Stressaamalla elämä lipuu huomaamatta ohitsesi eikä sinulle tule tunnetta että olisit hukannut elämäsi mitättömiä asioita tehden.

Iskosta päähäsi ajatus siitä ettei ikinä kannata suunnitella tai tehdä mitään.Kaikki menee kuitenkin pieleen niin on parempi pysyä kotona ja stressata.

Kun ajattelet elämääsi taaksepäin.Älä ajattele mitä kaikkea olet saavuttanut vaan ajattele kuinka paljon olet jo hukannut aikaa ja kuinka paljon sinulla olisi vielä saavutettavaa.Loppujen lopuksi ihmisen elämä on todella lyhyt joten ei kannata ryhtyä mihinkään kun se jää kuitenkin kesken.

Ajattele jo nyt tulevaa kuolemaasi niin pystyt helpommin lannistumaan ja stressaamaan.

Onko elämää järkeä elää kun siitä ei kuitenkaan selviä hengissä?
Onko ihmisen järkevää tehdä yhtikäs mitään kun lopulta kuolee kuitenkin?

Jos et näillä ohjeilla kuole alle viisikymppisenä stressin aiheuttamiin sairauksiin,niin olet käyttänyt kärpän elämän ohjetta väärin.

Itse olen elänyt näiden ohjeiden mukaan jo vuosia.Luultavasti olisin kuollut jo aikoja sitten mutta vaimoni pitää minut aisoissa:)

Nämä ohjeet ovat kärjistetyssä muodossa mutta silloin kun oireilen pahiten niin ajatukseni ovat tuota luokkaa.

Miksi olen niin negatiivinen?
Älkää hyvät ihmiset minulta sitä kysykö,koska en itsekään tiedä mikä meni mönkään.
Olen lapsesta asti ollut tällainen ja tällaisena luultavasti tulen pysymäänkin.

Kärppä kuittaa ja lähtee stressaamaan!!!!