Otsikkoa mukaillen.....VITUTTAA!!!!!!!!!!!!!!

Helvetti kun ei mistään tule taas yhtään mitään.
Elikkäs tilanteemme on tällainen että kuopuksen tarha on ollut tuossa meidän talomme vieressä jo monta vuotta.No muutama viikko sitten kun oli se myrsky ja vettä tuli kuin esterin p:stä.Tarhassa sattui vesivahinko ja vedet tulivat katon läpi eikä tarhaa voinut pitää auki.Kuopus joutui evakkoon tuohon toiseksi lähimpään tarhaan ja odottelimme päätöstä tuon oman tarhan kohtalosta.

No nyt sitten kaupunki päätti purkaa tarhan ja rakentaa siihen kokonaan uuden.Kuopus siirtyisi siksi aikaa toiseen tarhaan joka on helvetin kaukana.Meille on aivan silkka mahdottomuus lähteä viemään kuopusta sinne.Omaa autoa ei tällä hetkellä ole ja saamme vanhempieni auton lainaan aina silloin tällöin.

Mietimme että jos menemme töihin seitsemäksi joutuisimme lähtemään jo viiden jälkeen viemään kuopusta.Tuonne tarhaan ei ole mitään suoraa bussi linjaa ja joutuisimme kahdella bussilla menemään sinne.Vaikka menisimme kahdella bussilla silti kävelyä tulisi yli kilometrin verran,ellei jopa kaksi.Kuopus sairastaa lapsuusiän epilepsiaa ja hänelle on yöunen määrä todella tärkeä.Jos tuota unta ei saa tarpeeksi niin aivot väsyy ja kohtauksen riski kasvaa.En todellakaan aio ottaa sellaista riskiä.

Eilen olimme vanhempain illassa keskustelemassa asiasta ja siellä oli paikalla alueemme tarhojen johtaja.Kysyimme kuljetus mahdollisuutta tuonne tarhaan ja sitä ei ole.Johtaja sanoi että tämä on jo lyöty lukkoon eikä päätöstä voi peruuttaa.Samalla se johtaja sanoi että kaikki nuo muut lähempänä olevat tarhat ovat täyteen ahdettuja.

Silti johtaja pyysi että jos ne vanhemmat joilla on aivan mahdoton tilanne ,jäisivät keskustelemaan asiasta.Siis mitä vitun keskustelua siinä on???
Sehän itse sanoi että vaihtoehtoja ei ole niin mitä helvetin järkeä sinne on jäädä paskaa jauhamaan.Hermoni kiristyi tuossa istunnossa niin paljon että sain migreenin.Lähdimme vaimon kanssa litomaan sieltä ja jätimme tuon johtajan pällistelemään sinne.

En kyllä usko että asia jää tähän koska siellä oli niin monia vanhempia joilla on sama tilanne edessä kuin meillä.Mitään perusteluja emme saaneet siihen että miksi on jo päätetty että kuljetusta ei tule.Minkä takia vanhempia ei kuunneltu asiassa yhtään?

Tämä nyt näyttää siltä että kaupunki haluaa vain säästää mutta en usko että tällainen toiminta paljoa säästää rahaa.Aika moni vanhempi sanoi ottavansa lapsensa pois tuosta päiväkodista ja sama meilläkin on edessä.Olihan siellä asian puolesta puhujiakin ja ymmärrän kyllä heitä koska heillä on autot ja työajat sellaiset että ongelmaa ei ole.

Yhtä idiootti isää en kyllä ymmärtänyt yhtään.Hän sanoi että eihän tämä tilanne vaadi kuin vanhempia venymään.Minusta asia on juuri päin vastoin.Eihän se aikuiselle tee tiukkaa herätä jo aamu neljältä.Sitten tämä älyn ruumiillistuma sanoi että voihan sen lapsen laittaa jo seitsemältä nukkumaan.Siis haloo????

Paras veto tuolta idiootilta oli kuitenkin se että hän sanoi johtajalle että olisi hyvä että he vaatisivat vanhemmilta bussikortin näytille todisteena että he todella joutuvat kulkemaan julkisilla.Siis miksi joku valehtelisi jostain tuollaisesta?
Olisi tehnyt mieli käydä sen nököhampaan kurkkuun kiinni.Siis vitun konttoripelle!!!
Eihän se sille tiukkaa tee kun työskentelee virka aikoina ja ajelee autolla.Tämäkin kaveri voisi kerran kokeilla viedä sen lapsensa julkisilla.Luulen että ääni muuttuisi kellossa.

Mun mielestä ongelma on just siinä että kun lapsi on saanut olla noin kauan kodin vieressä tarhassa niin sitä on sitten rakentanut muun elämän sen mukaan.Tottakai sitä käyttää tuollaiset mahdollisuudet hyväkseen.Vaimokin on töissä ihan tässä kotimme vieressä niin asiat on mennyt todella mutkattomasti.Monilla muilla vanhemmilla oli käynyt juuri samalla tavalla.Nyt meidän kaikkien pitäisi rikkoa koko tämä elämä palasiksi ja alkaa rakentaa sitä uusiksi.

Meillähän on sinänsä hyvä tilanne tällä hetkellä että olemme vaimon kanssa talven kotona ja ongelma tulee vastaan vasta ensi keväänä.Nyt pitäisi sitten suunnitella kaikki uusiksi ja se vie aikaa.Tarkoituksenamme oli että minäkin olisin ensi kesänä mennyt tuonne samaan duuniin kuin vaimo ja sitten syksyllä lähtenyt opiskelemaan.No nyt sitten se ei käykään ja joudumme suunnittelemaan kaiken uusiksi.No katsotaan mitä tapahtuu!!!
Aika moni vanhempi sanoi siellä että tämä ei jää tähän ja sitä mieltä itsekin olen

Kärppä kuittaa ja lähtee tappelemaan kaupunkia vastaan!!!!