Huh huh!!!!

Viime kerrasta Taitaa olla jokunen viikko.
No nyt ollaan palattu tänne nettiblogien maailmaan.Joo tuo nettipokeri meinas nielasta meikäläisen kokonaan mutta nyt alkaa se innostus laantumaan.Pakko sitä on jotain muutakin välillä tehdä ettei ala pää pehmenemään.

Joulu meni kinkkua syöden ja alkoi jo kyllästyttämään koko hemmetin possu.Ihan kuin olisi elänyt samaa päivää kokoajan.No onneksi eilen emäntä teki pizzaa.Maistui muuten uskomattoman hyvältä noiden jouluruokien jälkeen.
Mietiskelin tuossa että kauankohan ihminen jaksaisi syödä samaa ruokaa päivästä toiseen ennenkuin valitsisi nälkäkuoleman?

Onneksi nää pyhät alkaa olla ohi ja kärppäkin pääsee taas arkeen kiinni.
Jotenkin aina ahdistaa tällaiset pidemmät pyhät kun tuntuu että kaikki junnaa paikallaan.Unirytmikin on aivan sekaisin ja olo on todella vetämätön.No sen siitä saa kun kukkuu yömyöhään.

Työtarjouksiakin tuli tuossa yks päivä mutta eipä meikäläistä tällä hetkellä kiinnosta.
Olivat vähän ihmeissään kun kieltäydyin mutta haluan nyt viettää lomaa ja sen jälkeen ajattelin lähteä opiskelemaan.

Soittivat liitostakin tuossa yksi aamu ja meikäläinen oli vielä nukkumassa.No siinä sitten kuuntelin sitä sepostusta ja luulin olevani vielä unessa.No sillä liiton tädillä oli sellaista asiaa että hän oli laittamassa rahojani maksuun mutta huomasi että en ole toimittanut muutos verokorttia heille.Siis heillä on ollut kaksi kuukautta aikaa pyytää multa sitä korttia ja he päättivät soittaa juuri kun rahat on menossa maksuun.No meikäläinen siinä unisena antaa luvan laittaa ne maksuun vaikka niistä menee sitten 30% veroa.Siis voi jumalauta!!!!
No sille ei enää voi mitään mutta silti kyllä sapettaa niin perkeleesti.

Huomasin tossa että täällä on käyty kommentoimassa ja ihmettelemässä meikäläisen poissa oloa.No nyt ollaan taas ruodussa ja olkaa huoleti kyllä tässä päässä tätä tekstiä riittää.Oikeastaan on vähän huono omatunto kun ei ole kirjoitellut pitkiin aikoihin.
Eiköhän sitä tekstiä nyt taas synny kun ei tuo pokeriura oikein ottanut tuulta siipiensä alle.

Kärppä kuittaa!!!!