Perkele kaksi kaljaa eilen ja aamulla oli pöhnä päällä.On se niin helvetin väärin!!!!

Vaimolla oli eilen ihmeellistä alavatsa kipua ja ajoittain se äityi niin pahaksi että hän oli melkein kaksinkerroin.Koko ilta meni sitten huolesta soikeana siinä vieressä katellessa.Jouduin antamaan vaimolle minun tulehduskipu lääkkeitä että hän sai nukutuksi.Tänään hän valitti että alavatsa on todella arka.
Maanantaina on sitten lekuri käynti edessä.

Pakko se on mennä tarkistuttamaan tuollaiset hommat kun ei tiedä jos se vaikka onkin jotain vakavampaa.Tai no mulle jo noin kova kipu on jo sen merkki että se ei mitään normaalia ovulaatiosta johtuvaa kipua ole.No mene ja tiedä kun en ole nainen niin en ole niin perehtynyt noihin naisten vaivoihin.Voihan se olla että siellä on rakkuloita mutta turha se on jossitella tässä vaiheessa.

Tänään on alkanut risomaan tuo lordi hömpötys,tai koko lordin poppoo on risonnut siitä asti kun tulivat julkisuuteen.Mä en ymmärrä minkä takia lehdet kirjottaa tollasista hömppä jutuista jotka ei varmaan edes kiinnosta kuin jotain nuorempia ihmisiä.Toinen mikä risoo on matti ja mervi nykänen.Iltasanomissa oli taas kerran juttua että mervi hakee matista eroa.Siis onko tuo edes uutinen?
Meneekö lehdillä jo niin huonosti että jonkun matin ja mervin tekemiset ylittää uutiskynnyksen.Eiköhän tuo eron hakeminen ole siinä perheessä jokapäiväistä touhua.

Yritin tossa aikaisemmin pelata nettipokeria mutta se sekoili sen verta ettei jaksanut nykiä menemään.En mä siis oikeilla rahoilla pelaa vaan ihan huvikseen ilmasta pokeria.
Se nyt puuttuis ku pelais kaikki rahat tuolla netissä.

Lottoa odotellaan ja vieläkin on voiton tunne vahvana takaraivossa.Tänään musta tulee sikarikas ja sitten  alkaa se kunnon juhlinta.Pakko se on varmaan tänäänkin maistaa muutama kalja että jaksaa huomen aamulla kiukutella pöhnästä.

Yllätys yllätys!!!
Telkkarista ei taaskaan tule mitään järkevää,no mitä nyt muutaman kerran nähtyjä elokuvia.Beethowenkin pyörii miljoonannen kerran tänä vuonna ja luulen että perheiden nuorimmat osaa jo vuorosanat ulkoa.
Mihinköhän terminator ykkönen on jäänyt?
Muistaakseni sekin pyöri yhdessä vaiheessa kolme kertaa vuodessa töllöttimessä.
Tainnu kulua nauha poikki kun ei ole vähään aikaan tullu?
Sekaisin marista elokuvasta on pakko katsoa ne parhaimmat kohdat muuten ei jaksa enää töllöttää sitä.

Keittiöstä kuuluu epämääräistä mäiskettä ja luulen että tuo ääni lähtee siitä että vaimo nuijii pihvejä.Meikäläinen saa taas kunnon ruokaa eikä mitään hötöä josta ei edes nälkä lähde.No nyt täytyy lopetella ja mennä katsomaan kun pihvilihat saa kyytiä.

Kärppä kuittaa ja lähtee kuolaamaan pihvien perään!!!